Naše tradiční předvánoční šnečí hody od 15. do 23.12. Vychutnejte si šneky podle prvorepublikových receptů.
ŠNEČÍ PAŠTIKA, PASTA Z ČERNÉHO KOŘENE A KONFITOVANÉHO ČESNEKU, BRIOCHE
SNAIL PATÉ, BLACK SALSIFY ANDGARLIC CONFIT PASTE, BRIOCHE 195,-
CASSOLETTES D’ESCARGOTS ÀLA CRÈME D’AIL – ŠNECI V ČESNEKOVÉM KRÉMU
SNAILS IN GARLIC CREAM 175,-
ŠNECI PEČENÍ NA JEHLE S PANCETTOU A ŽAMPIONY PORTOBELLO
SNAILS ON SKEWER GRILLED WITH PANCETTA AND PORTOBELLO MUSHROOMS
215,-
ŠNECI PO ZAHRADNICKU SE ZELENINOU JULIENNE A HOLANDSKOU OMÁČKOU
SNAILS „GARDENER ART“ WITH VEGETABLES JULIENNE AND SAUCE HOLLANDAISE
215,-
ŠNECI GRATINOVANÍ V BYLINKOVÉM MÁSLE
SNAILS GRATIN WITH HERB BUTTER 215,-
CASSOLETTE D’ESCARGOTS AU CHABLIS
ŠNEČÍ RAGŮ S ŽAMPIONY PORTOBELO, HŘÍBKAMI A CHABLIS
SNAILS RAGOUT WITH PORTOBELLO MUSHROOMS, PORCINI AND CHABLIS 290,-